Na ostatnim spotkaniu koła zespół sknK wzbogacony został o trzy nowe członkinie: Ewelinę Kosik, Evelinę Kachynską oraz Agnieszkę Zembek, zajmował się przygotowaniami do dorocznej wigilii kulturoznawstwa. Ze względu na nie zadowalające efekty przygotowań do spektaklu, jego koncepcja została zmodyfikowana i zaakceptowana przez wszystkich członków koła. Dodatkowo ustalono, że osoby zaangażowane w przygotowania do spektaklu wigilijnego, będą spotykały się częściej niż raz w tygodniu, aby efekt końcowy był dostatecznie dobry. Jedno takie nadprogramowe spotkanie odbyło się w niedzielę 04.12.11. Co więcej zarówno nowe członkinie koła jak i parę jego stałych członków, dopisało się na listę osób zobowiązanych do przygotowania potraw wigilijnych. Ponadto zaproszenia na naszą wigilię, jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, powinny zostać rozdane, przed naszym następnym środowym spotkaniem. Zdaje się, że wszystko jest na odpowiednich torach aby tegoroczna wigilia była równie udana jak wszystkie poprzednie.

Autor tekstu: Jarek Olejniczak