Klamka zapadła! 26 maja organizujemy konferencję! Plakaty już są wydrukowane, dziewczyny: Paulina z Natalią rozwiesiły je na uczelni, program ułożony, zaproszenia dla pracowników naukowych naszego Instytutu wydrukowane, wypisane i rozniesione (po raz kolejny Natalia i Paulina :) ), wydarzenie na facebooku utworzone. Uff… Referaty w pocie czoła ostro się piszą… Wszystko wrze jak w kociołku czarownicy. :)

Ostatnie spotkanie poświeciliśmy omówieniu kolejności wystąpień, zaakceptowaliśmy plakat wykonany przez Bartka – szefa (jak zawsze :) ) i rozważaliśmy, co nam będzie potrzebne: sprzęt audiowizualny, projektor, napoje chłodzące, przekąski. Pozostało jeszcze zrobić małe zakupy w przeddzień konferencji – Iwono będziemy musieli naruszyć naszą kasę :)

Poruszyliśmy jeszcze kwestię wystąpienia grupy wokalnej na Lubelskim Festiwalu Nauki, który odbędzie się w dniach 17-23 września 2011 roku. Z powodu małej ilości obecnych osób, nie zostały podjęte żadne decyzje.

Przypominam, że zapisy na ostatni wyjazd do Woli Osowińskiej o pożywieniu nadal trwają :)