Chciałabym wszystkim podziękować za liczną obecność. Miło było zobaczyć Wasze uśmiechnięte buźki :) Mam nadzieję, że z wzajemnością. :D

Spotkanie było poświęcone głównie konferencji „Kolor w kulturze”. Zrezygnowaliśmy z wysyłania zaproszenia do kół naukowych ponieważ czas, jaki przeznaczyliśmy na przygotowanie konferencji został uszczuplony. Przewidujemy, że będzie ok 10 referentów – studentów różnych kierunków na Wydziale Humanistycznym. Zgłoszenia wraz  abstraktem należy wysyłać do godz. 00:00 15 maja. Wszystkie niezbędne informacje znajdziecie TU. W tym tygodniu zostanie ostatecznie ustalona sala i godzina, w której odbędzie się konferencja. Informacje zostaną rozesłane na skrzynki pocztowe referentów.

Ponadto pozostaje jeszcze do zrobienia plakat i zaproszenia dla pracowników naukowych. Pomysły co do ich wykonania jak najbardziej mile widziane. :)

Zostały otwarte zapisy na ostatni wyjazd do Woli Osowińskiej. TU się można zapisać.

Jesteśmy współorganizatorem Festiwalu Kultury Ulicznej. Z tej racji czekają nas pewne zadania, ale o nich dokładniej będzie mowa na najbliższym spotkaniu sknK.